Wij garanderen kwaliteit

Ons kwaliteitsmanagement systeem volgens EN ISO 9001 staat garant voor de kwaliteit en de veiligheid van onze producten.

Naast de zekerheid van onze kwaliteit kan U ook rekenen op onze afgesproken levertermijnen. Samen met onze partners uit de KAISER GROUP maken we deel uit van heel wat nationale en internationale groeperingen. We weten wat de markt van ons verlangt.

Met onze logistieke structuur zijn we in staat u snel te bedienen. De HELIA buitendienstmedewerkers helpen u bij het uitwerken van uw projecten en komen op aanvraag, persoonlijk bij u ter plaatse. Voor een vlotte afhandeling van uw orders, technische vragen staat onze binnendienst voor u paraat.

Architectura is een ideaal platform voor fabrikanten, aannemers en leveranciers die online in communicatie willen treden met de voorschrijvers uit de bouwsector.

www.architectura.be

Agoria groepeert en verdedigt ondernemingen in de technologische industrie. De federatie zet zich in voor de toekomst van deze ondernemingen en ondersteunt haar leden, actief in een 10-tal domeinen. Zij is de grootste sectorfederatie van het land.

www.agoria.be

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs.

www.energiesparen.be/BEN

De vzw Centrum Duurzaam Bouwen (kortweg CeDuBo) is een informatie- en coördinatiecentrum, die diverse activiteiten organiseert, om het duurzaam bouwen op grote schaal te promoten en in praktijk te brengen.

www.cedubo.be

CEBEC is een Belgisch keurmerk voor elektrische laagspanningsapparatuur (tot 1000 volt).

CEBEC

Fireforum is een VZW opgericht op 23 November 2009. De stichtende leden van Fireforum vzw zijn Agoria, PFPA, BVV en FRCSPB/afg. De missie van Fireforum vzw is de efficiëntie van brandveiligheid te verhogen ten gunste van personen en goederen.

www.fireforum.be

Niko is dé specialist in elektrisch schakelmateriaal.

www.niko.be

De Passive Fire Protection Association (P.F.P.A) is een Belgische V.Z.W. waarin vooraanstaande fabrikanten van producten voor passieve brandbescherming voor de bouwsector zich verenigen.

www.pfpa.be

Het Passiefhuis-Platform is een vzw samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld. Zij vertonen stuk voor stuk engagement met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling.

www.passiefhuisplatform.be

Het project RenoFase wil aannemers, architecten en materiaalleveranciers en -producenten ondersteunen om renovatieprojecten efficiënt en kwaliteitsvol te realiseren.

www.renofase.be

VDE (Verband der Elektrotechnik) is een van de grootste voor wetenschap en technique in europa.

www.vde.com

Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf: Informatie en ondersteuning.

www.wtcb.be

Top Arrow Back Arrow