Kabelwartels

Oplossingen voor de vakman, de industrie en specialisten

Voor vakmannen zijn de Syntec®-kabelwartels uit kunststof of messing de ideale oplossing voor heel wat dagelijkse klusjes. De gepatenteerde, unieke lamellentechniek garandeert te allen tijde een praktische kabelinvoer en een uitstekende trekontlasting.

Bij toepassingen in het verkeer komt het vooral aan op een stevige bevestiging van de toevoerleidingen. De Progress®-kabelwartels die gebruikt worden bij toepassingen in de spoorwegsector, garanderen een absoluut stevige bevestiging, ondanks de hoge schokbelastingen. Dit zorgt voor een foutloze stroom- en signaaloverdracht over de hele trein.

In de automobielsector domineren elektronisch gestuurde productie-installaties. Deze kunnen enkel perfect werken als er gebruik wordt gemaakt van gemantelde toevoerleidingen. De lage impedantie van het contact met het mantelvlechtwerk in de Progress® EMV-kabelwartel garandeert dat storingen heel snel afgeleid worden. Dit garandeert op zijn beurt een hoge veiligheid van de installatie.

In brouwerijen en andere bedrijven in de voedingsindustrie bieden kiemdodende reinigingsmiddelen een hoge graad van veiligheid. Maar deze chemische stoffen belasten tegelijk ook in aanzienlijke mate de productie-installaties. De AGRO-wartels weerstaan perfect aan deze uitdaging.

...Andere toepassingen more

Top Arrow Back Arrow