Beton. Ontwerp en uitvoering van een veilige elektrische installatie

Zowel bij de projectbouw als bij de woningbouw weet men reeds lang de hoge ontwerpveiligheid en efficiëntie van de betonbouwmethode te waarderen. Korte installatietijden, een hoge graad van prefabricage, een grote ontwerpvrijheid en een transparante kostenberekening: dat zijn de voordelen van de betonbouw met zijn verschillende soorten bekistingen en fabricagemethoden.

Het toepassingsgebied van beton gaat van projectbouw (scholen, overheidsgebouwen, industriële gebouwen) tot de particuliere woningbouw. Het beton wordt verwerkt als stortbeton of industrieel prefabbeton. De ruime toepassingsmogelijkheden als bouwmateriaal en de gunstige bouwfysische eigenschappen maken van beton het meest gebruikte bouwmateriaal in de commerciële bouwsector.

De betonbouwsystemen voor stortbeton en prefabbeton van HELIA bieden zekerheid bij het ontwerp, de berekening en de plaatsing. Ze zijn robuust en vormvast en bieden de ontwerpvrijheid die elke professionele vormgever, planner en installateur wenst. De componenten van de modulaire systemen garanderen een snelle en volledige installatie: van installatieopeningen voor verbruikers tot stroomkringverdelers.

Met de betrouwbare steunsystemen kunt u er zeker van zijn dat de voorziene installatieopeningen ook na het betonneren nog perfect passen. Door de flexibiliteit die onze systemen bieden, bent u voor elke installatietoepassing verzekerd van een perfecte oplossing. Onze afdelingen voor planningshulp en technisch advies staan u graag bij tijdens het ontwerp en de uitvoering van uw project.

Top Arrow Back Arrow