BIM – Eerst digitaal, dan echt bouwen.

Op https://helia.partcommunity.com more hebben planners, architecten en ingenieurs 3D Multi BIM CAD-gegevens uit de gebieden betonconstructie en behuizing voor armaturen en luidsprekers ter beschikking. De engineeringgegevens kunnen online worden geconfigureerd en na registratie worden gedownload in meer dan 100 gebruikelijke CAD-indelingen in 3D en 2D, inclusief BIM-gegevens voor Revit van Autodesk, Allplan van Nemetschek en ARCHICAD van GRAPHISOFT, in het betreffende CAD-systeem en in uw eigen 3D-planning worden overgenomen.

HELIA BIM-gegevens (CAD 3D/2D) more

Registratie:
Voordat u onze gegevens kunt downloaden of per e-mail kunt verzenden, hebt u toegang tot onze partnerportal nodig. U kunt zich hier snel en eenvoudig registreren. more

Voor Autodesk Revit-gebruikers is de nieuwe BIMcatalogs.net Content Plug-in ook beschikbaar. Een consistente koppeling met de oorspronkelijke KAISER-gegevens zorgt ervoor dat de geplaatste BIM-objecten up-to-date blijven en dat de plug-in naadloos is geïntegreerd. Hiermee kunt u de beschikbare BIM-objecten zoeken, selecteren en configureren in de vertrouwde Autodesk Revit-omgeving.

Naar de plugin Download more

Bestekteksten van onze producten

De bestekteksten kunnen in iedere moderne AVA-Software, tekstverwerking of planningssoftware overgenomen worden. Om te downloaden is volgende software ter beschikking :
DATANORM, DOC, GAEB, HTML, ÖNORM, PDF, TEXT en XML.

… meer informatie

Top Arrow Back Arrow